Рулет з курячої грудки з сиром і шпинатом
Складові:
- 250 г курячої грудки
- 5 в’ялених томатів
- 1/2 пучка шпинату
- 100 г м’якого сиру
- 1 ч. л. рослинної олії
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
- Шпинат обшпарити окропом і крупно нарізати. В’ялені томати порубати.
- Курячі грудки злегка відбити і приправити за смаком.
- Викласти сир, томати і шпинат на курячу грудку. Згорнути рулет і обмотати кулінарною ниткою. Обсмажувати на рослинній олії 3–5 хв до появи золотистої скоринки. Перекласти у форму для запікання і відправити в духовку на 10–15 хв при 180 °С.
Коментарі
Дописати коментар