Перейти до основного вмісту


Великодні страви -
грибні фаршировані яйця
Традиційна, смачна і дуже проста закуска - фаршировані яйця з грибами і смаженою цибулею. Але поглянь, як ефектно вона оформлена! Такі великодні яйця напевно порадують не тільки дітей, а й дорослих.
Інгредієнти:
  • 6 яєць,
  • 200 г маринованих грибів,
  • 1 цибулина,
  • зелень,
  • 6 волоських горіхів,
  • 2 ст. ложки майонезу,
  • 2 ст. ложки олії,
  • щіпка зіри,
  • сіль за смаком.
Приготування:
  1. Яйця звари круто, помісти в холодну воду, поки не охолонуть. Потім очисти від шкаралупи, акуратно розріж уздовж навпіл і дістань жовтки.
  2. Цибулю дрібно поріж і спасеруй на олії до м'якості 5-7 хвилин.
  3. Мариновані гриби дрібно поріж. Кілька маленьких грибочків залиш цілими для прикраси пасхальних страв, як показано на фотографії. Також залиш кілька листочків зелені для прикраси. Решту зелені подрібни.
  4. Яєчні жовтки розімни виделкою, додай цибулю, гриби, зелень, зіру, майонез, посоли і гарненько перемішай. При бажанні можна збити блендером - тоді вийде грибний паштет.
  5. Наповни половинки яєць грибною начинкою. Зверху прикрась цілими грибочками, половинками горіхів і зеленню - у тебе вийдуть нарядні великодні страви, як на фотографії - весела грибна галявина з їжачками

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ДПТНЗ "Вінницьке вище професійне училище сфери послуг" запрошує абітурієнтів на навчання з професії Кухар.Кондитер! Наші переваги: -вступ без ЗНО -без екзаменів -безкоштовне навчання -практика за кордоном -сучасна навчально-матеріальна база Наші координати: Хмельницьке шосе,145 Тел 0432-51-15-67
Всім доброго дня!!) Давайте сьогодні приготуємо шпінатний сендвіч!!) Дуже смачно і швидко готується! Смачного!!

Виробнича практика

 З 18.11 по 09.02 група КК-17-18 вийшла на виробничу практику  Професійна кваліфікація: кондитер 3-го розряду Кваліфікаційна характеристика 1.       Професія - 7412 Кондитер       (код, назва професії)   2.       Кваліфікація - __3 розряд______________________________                        (рівень кваліфікації – розряд, клас, категорія)         3. Кваліфікаційні вимоги Повинен знати:  характеристику сировини та порядок підготовки її до виробництва; сорти борошна та його властивості (якість клейковини, що утворюється); асортимент, рецептури і технологію виготовлення простих тортів, тістечок та інших поштучних кондитерських і хлібобулочних виробів масового попиту, включаючи заміс тіста і виготовлення кремів, начинок, вимоги до їх якості; способи і прийоми оформлення виробів, техніку нанесення трафаретного малюнка за еталоном однією фарбою та з нескладним поєднанням фарб; способи оздоблення виробів помадкою, марципанами, зацукрованими фруктами, шоколадом, кремом; режим і тривалість випік