Великодні страви -
грибні фаршировані яйця
Традиційна, смачна і дуже проста закуска - фаршировані яйця з грибами і смаженою цибулею. Але поглянь, як ефектно вона оформлена! Такі великодні яйця напевно порадують не тільки дітей, а й дорослих.
Інгредієнти:
- 6 яєць,
- 200 г маринованих грибів,
- 1 цибулина,
- зелень,
- 6 волоських горіхів,
- 2 ст. ложки майонезу,
- 2 ст. ложки олії,
- щіпка зіри,
- сіль за смаком.
Приготування:
- Яйця звари круто, помісти в холодну воду, поки не охолонуть. Потім очисти від шкаралупи, акуратно розріж уздовж навпіл і дістань жовтки.
- Цибулю дрібно поріж і спасеруй на олії до м'якості 5-7 хвилин.
- Мариновані гриби дрібно поріж. Кілька маленьких грибочків залиш цілими для прикраси пасхальних страв, як показано на фотографії. Також залиш кілька листочків зелені для прикраси. Решту зелені подрібни.
- Яєчні жовтки розімни виделкою, додай цибулю, гриби, зелень, зіру, майонез, посоли і гарненько перемішай. При бажанні можна збити блендером - тоді вийде грибний паштет.
- Наповни половинки яєць грибною начинкою. Зверху прикрась цілими грибочками, половинками горіхів і зеленню - у тебе вийдуть нарядні великодні страви, як на фотографії - весела грибна галявина з їжачками
Коментарі
Дописати коментар