Пісна випічка: рецепт яблучно-апельсинового кексу
Інгредієнти для яблучно-апельсинового кексу:
- 200 г борошна,
- 180 г цукру,
- 50 г цукрової пудри,
- 100 г олії,
- 100 мл яблучного соку,
- 100 г апельсинового джему,
- 100 г волоських горіхів,
- 0,5 ч. ложки соди,
- щіпка солі.
Пісна випічка. Рецепт яблучно-апельсинового кексу - приготування:
- Змішай цукор, сіль і олію.
- Налий туди ж яблучний сік. Сік має бути натуральним, не освітленим і без цукру.
- Насип горіхи.
- Просій борошно і додай у неї соду. Поступово додавай у суміш борошно і перемішуй, щоб вийшло однорідне тісто.
- Форми для кексів змасти олією або застели папером для випічки. Виклади тісто у формочки і випікай у розігрітій до 180°С духовці 30 хвилин.
- Верхівки готових кексів змасти апельсиновим джемом і присип цукровою пудрою.
Коментарі
Дописати коментар