Інгредієнти Для приготування смачних їстівних шишок візьміть: 350 грамів печива з топленого молока 50 мл молока 150 мл згущеного молока 80 грамів вершкового масла 3 столових ложки какао шоколадні пластівці цукрову пудру Ці пропорції розраховані на 12 порцій десерту. Покрокове приготування Печиво подрібніть в крихту. Змішайте вінчиком в окремому посуді молоко, згущене молоко, м'яке вершкове масло і какао. Поступово додайте крихту печива і замішайте пластичне тісто. Розділіть тісто на частини та сформуйте шишки. Шоколадні пластівці розріжте навпіл і вставте в шишку внутрішньою частиною догори. Це імітація "крилець" шишки. За бажанням тісто можна наповнити шоколадною пастою. Пластівці гарно будуть триматися на шишках, якщо ви додатково охолодите їх в холодильнику протягом 1 години. При подачі посипаємо цукровою пудрою. Десерт є не лише дуже смачним, але й має ефектний вигляд, тож обов'язково готуйте!
Tatiana Soloviova blog
Вiтаю, я Тетяна Степанiвна Соловйова, майстер виробничого навчання у Вiнницькому вищому професiйному училищi сфери послуг. У блозi я дiлюсь смачними та корисними рецептами.